1 adet hazir pasta Keki
1 kase dondurulmuş Vişne
1 su bardağı Portakal Suyu (taze yada konsantre)
Kreması İçin:
2 su bardağı Süt
2 kahve fincanı Un
1 paket Kakao
1 Portakalın Rendesi
1 paket Vanilya
1 tatlı kaşığı Tereyağı
Süslemesi İçin:
Çikolata Parçaları, Hindistan Cevizi, Çilek, Şekerlemeler...
YAPILIŞI:
Kremayı yapmak için süt, şeker, un ve kakaoyu karıştırarak pişirin. Koyulaşınca, portakal kabuğu rendesini, vanilyayı ve tereyağı ekleyin. Karıştırın.
Diğer tarafta pasta kekinin alt ve üstünü ayrı ayrı portakal suyu ile ıslatın. Kremanın yarısını kalın bir tabaka halinde alt kısmın üzerine yayın. Üzerine çekirdekleri çıkarılmış vişne taneleri yerleştirin. Islatılmış ikinci parçayı bunların üstüne kapatın. Kalan krema ile her tarafını kaplayın. Soğuduktan sonra süslemek için çikolata parçaları rendeleyip, hindistan cevizi serpebilir ya da zevkinize göre süsleyebilirsiniz.
0 yorum :
Yorum Gönder