Malzemeler; 4 kişilik | Soğanları ince ince doğrayıp pembeleşinceye kadar kavurun, içine kuş başı etleri atın. Suyunu çekene kadar kavurun. Kavurduğumuz etin üzerine rendelenmiş domates veya 1 kaşık salçayı dökün. Mantarları ortadan ikiye bölün. Kavrulan etlerin üzerine atın. 1 su bardağı su, tuz ve diğer baharatları ilave edip karıştırın. Tencerin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin. |
500 gr Kuşbaşı Et, | |
300 gr Mantar | |
2 adet Domates | |
1 adet Soğan | |
2 adet Sivri Biber | |
Margarin | |
Tuz, Kara Biber, Kekik, Nane, Pul Biber | |
Related Posts
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder