Malzemeler; 4 kişilik | |
4 tane Mayalı Ekmek Hamuru | |
250 gr Yağlı Kıyma | |
4 adet ince doğranmış Kuru Soğan | |
1 adet Domates | |
1 yemek kaşığı Salça | |
10 dal Maydanoz | |
1 yemek kaşığı Tereyağı Tuz, Karabiber, Kırmızı Biber | |
Çiğ Kıyma, küçük küçük doğranmış soğan, domates, maydanoz, tereyağ, tuz, karabiber, kırmızı biber, biber salçası karıştırılarak iç hazırlanır. Ekmek Hamurundan ceviz büyüklüğünde parçalar alınır ve un serperek oklava ile açılır. Kıyması yayılır. Orta Isılı Fırında pişirilir. | |
Sıcakken servis yapınız |
Related Posts
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder