Malzemeler; 6 kişilik | Yağı tencereye koyup üzerine eti ve doğranmış soğanı ekleyin. Orta hararetli ateşte, soğanlar sararıp et de bıraktığı suyu çekene kadar kavurun. Salçayı ilave edin. Sebzelerin hepsini yıkayıp ayıklayın. Ceviz büyüklüğünde doğrayın. Patatesi en sonra koymak üzere, hepsini etin üzerine yayın. Tuz ve karabiber koyup karıştırın. Bir su bardağı sıcak su ekleyin. Kısık ateşte hepsi yumuşayıncaya kadar pişirin. |
½ Kg Kuşbaşı Et | |
4 adet Pırasa | |
4 adet Patates | |
4 adet Havuç | |
1 adet Kereviz | |
2 adet Kuru Soğan | |
1 yemek kaşığı Sıvıyağ | |
1 yemek kaşığı Salça | |
1 Bardak Sıcak Su | |
Tuz, Kara Biber | |
Kısık ateşte pişirilen yemek daha lezzetli olur. |
Related Posts
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder