Malzemeler; 4-5 kişilik | Ispanağı güzelce yıkadıktan sonra, köklerinden keserek, üstünü kaplayacak suyla 20 dakika kadar haşlayınız. Suyunu sıkıp, ince ince doğrayın. Bir tavaya, 3 kaşık yağ ve çentilmiş iki soğanı koyun. Hafifçe pembeleşince ye kadar kavurup, salçayı ilave edin (isteğe bağlı). Salçayı 5 dakika kadar öldürün. Ispanağı üzerine ilave edip, 15 dakika kadar daha kavurun. Tuz, biber ve su ilave edip, 5 dakika kaynatın. |
5 adet Yumurta | |
½ Kg Ispanak | |
2 büyükçe Kuru Soğan | |
1 yemek kaşığı Salça (isteğe bağlı) | |
3 yemek kaşığı Yağ | |
1 su bardağı Su | |
Tuz, Kırmızı Biber | |
Related Posts
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder