Malzemeler; 6 kişilik | Kıymayı tuz, karabiber ve rendelenmiş soğanla yoğurun. Misket büyüklüğünde köfteler yapın. İki kaşık salça ve bir lt. suyu kaynatıp köfteleri içine atın. Köftelerin pişmesine yakın şehriyeleri ekleyin. Diğer tarafta hazırladığınız sarmısaklı yoğurdu karıştıra karıştıra tencereye ekleyip ateşten alın. |
300 gr Kıyma | |
1 çay bardağı Yıldız Şehriye | |
1 adet Kuru Soğan, | |
1 Kase Yoğurt | |
1 yemek kaşığı Salça | |
2 diş Sarımsak | |
1 yemek kaşığı Tereyağı Nane, Kara Biber, Pul Biber, Tuz | |
Servis yaparken tereyağında kızdırılmış pul biber ve nane karışımını üzerine gezdirin. |
Related Posts
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder